Contratos menores

Datos do expediente

Nº expediente 2018015300
Asunto PIE_7Contrat_formativa de "Manipulador de produtos cárnicos"
Tipo de expediente Contrato menor Emprego
Importe líquido 6863,4 €
Importe total 7380 €
Obxecto Contratación impartición acción formativa "Manipulador de produtos cárnicos"
Necesidades O director xeral de Orientación e Promoción Laboral da Consellería de Economía, Emprego e Industria emitiu unha resolución pola que outorga unha subvención ao Concello de Ferrol para o desenvolvemento do PIE "Ferrol Inserta 7" coas seguintes características: Expediente:TR332A/2017-24-0 Programa: "Ferrol Inserta 7" Participantes: 85 persoas beneficiarias Subvención: 120.000€ Cofinanciamento municipal: 30.000€ Execución: anualidades 2017 e 2018 O orientador laboral do programa "Ferrol Inserta 7", José Manuel Grandal Campos, emitiu un informe no que expón as necesidades e idoneidade do obxecto do contrato cuxo contido queda reflectido nos parágrafos seguintes e que se achega como soporte documental. A necesidade do servizo é conseguir que os participantes no programa dispoñan de habilidades e capacitación relacionada coa manipulación de produtos cárnicos dada a alta demanda destes perfís por parte das empresas do sector agroalimentario. O obxecto do contrato é a impartición dunha acción formativa dirixida a un colectivo de 10 persoas. A duración da actividade será de 100 horas, divididas en sesións de 5 horas.

Adxudicación

Importe licitación 7450
Data adxudicación 12/07/2018 10:45:26
Adxudicatario HUGO PIÑEIRO GIMÉNEZ

Ofertas

NIF Nome Dirección Importe oferta
J70455134 GALEJOBS S.C GALILEO GALILEI 62, P.IND. GRELA 0 €
A58467341 Adecco Training, SAU 0 €
53611545V HUGO PIÑEIRO GIMÉNEZ MANUEL CASTRO 42 36210 VIGO 7380 €
B36591063 ALVALOP SERVICIOS, SL BUENOS AIRES 103 36500 LALIN 7400 €
B27422302 FORMA-T 2011 SL DO ACIVRO (POL. INDUSTRIAL) 59 27800 VILALABA 0 €

Utilizamos cookies propias e de terceiros para mellorar a experiencia de navegación, e ofrecer contidos personalizados. Ao continuar coa navegación entendemos que se acepta a nosa política de cookies.

Pechar